Basic uldjersey jumper

Alle vores Basic Wool Jersey Jumpers er lavet af 100% Extra Fine Merinould fra Biella Yarns, en familieejet garnproducent i Italien.

Merinould af denne kvalitet anvendes bl.a. til at lave fint undertøj undertøj i Italien, da den strikkede metervare er så blød at du kan have det på direkte på kroppen.

Gennem utallige prøvestrik og vasketests, har vi udviklet vores egen uldkvalitet helt fra bunden ved brug af den Ekstra Fine Merinould. Det er denne uldkvalitet som bruges til at lave alle vores Basic Wool Jersey Jumpers. Hver gang denne uldkvalitet produceres sikre vi os at den har samme høje kvalitet, det vil sige: samme vægt, samme fasthed, samme holdbarhed og samme vaskeegenskaber hver gang. Vores Basic Wool Jersey Jumpers vejer omkring 0,3 kg, hvilke betyder at trøjerne er meget lette og komfortable at have på.

Vores Basic Wool Jersey Jumper bliver produceret i farverne: gråmeleret, navy og sort hver sæson - derudover produceres den i forskelligfarvede stribede kombinationer og sæsonfarver.

Alle vores Basic Wool Jersey Jumpers bliver produceret og syet i Italien.

Igennem de 15 år har vi arbejdet tæt sammen med den samme lille familieejede virksomhed, der har egne produktionsfaciliteter, rundstrikkemaskiner, vaskeri og systuer. Virksomheden er placeret i Norditalien, tæt på Milano.

Den lille virksomhed har beskæftiget sig med garn og strikproduktion gennem flere generationer og har stor ekspertise på området. Gennem nøje udvælgelse af kvalitetsmaterialer, kan vi hos Pullover stolt præsentere italiensk håndværk i højeste kvalitet, takket være vores solide samarbejdspartner i Italien.