Uldjersey

Den grundlæggende filosofi bag brandet Pullover er at designe og producere enkelt basistøj i en god kvalitet. Vi arbejder kun med de allerbedste ”råvarer”. Vi er kompromisløse i udvælgelsen af vores garner.

Til vores uldjersey anvendes Extra Fine Merinould fra Biella Yarns. Denne kvalitet anvendes bl.a. til undertøj, primært til kvinder. Den strikkede metervare er så blød, at den kan bæres direkte på kroppen.

Vi har udviklet vores egne metervarer. Helt fra bunden. Efter utallige prøvestrikninger, vasketests og brugstest har vi fået lavet vores egne opskrifter, således at vi sikrer en kontinuitet fra levering til levering: Vi tilstræber at metervaren har samme vægt, samme fasthed, samme holdbarhed og samme vaskeegenskaber. Eftersom garnerne er organiske, vil der – fra Naturens Hånd – være en mulighed for mindre forskelle.

Pullover´s uldjersey bliver produceret hos en mindre familie-ejet virksomhed i Norditalien, ca 20 km vest for Milano. Vi har arbejdet sammen med denne producent siden 1998 - så der er etableret et solidt fundamentet for et godt og stabilt samabejde. Producenten har egne rundstrikkemaskiner ”in house”. Såvel vaskeri som systue findes i samme by.

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.